Sdílejte se svými přáteli...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Máte správně poskládaný jídelníček, chodíte pravidelně cvičit a vyhýbáte se všem zapovězeným hříchům. Podařilo se vám zcela vytěsnit i kávu nebo obcházíte kavárny obloukem a jen stěží odoláváte omamnému pokušení? Nechte se svést jedinečnou vůní kávy a zapomeňte na výčitky. I káva může být zdravá a blahodárně působit na váš organismus. Dopřejte si šálek svého oblíbeného nápoje podle libosti!

Zcela zásadní vlastností kávy, proti které brojí většina dietologů, je překyselování těla, což je hlavní příčinou snížení imunitního systému a celkové odolnosti organismu. To tak není schopno bojovat s chorobami a veškerou svou sílu vkládá do vyrovnávání hladiny pH v krvi zpět na potřebnou hodnotu pro přežití. Díky tomu se stává se terčem bakterií, virů a hlavně plísní. Odtud je už jen krůček k závažnějším chorobám, jako je cukrovka či rakovinné bujení.

Navíc víte moc dobře, že pití kávy dehydratuje organismus, což způsobuje postupné vyplavování vápníku a ostatních minerálních látek z těla, a to vaší snaze po zhubnutí vůbec nepřispívá.

Můžete sáhnout po kávovinových náhražkách, ale je pro vás jejich chuť opravdu uspokojivá?

Máme pro vás jedinečný TIP!

Vyzkoušejte kávu, která naopak podpoří vaše zdraví. Ochutnejte spojení 100% arabicy s drcenou houbou Reishi.

Reishi

Houba Reishi je také nazývána houbou života a štíhlé linie. Její blahodárný účinek na lidský organismus je znám již více než 4 000 let. Reishi je sama o sobě zásadotvorná, a tím přirozeně vyrovnává hladinu pH v krvi.  Má prokazatelné čisticí a detoxikační účinky, tlumí záněty, odbourává cholesterol, čímž snižuje krevní tlak, pomáhá proti chorobám srdce, v boji s rakovinou a výrazně posiluje imunitní systém. Východní medicína využívá výtažků z houby Reishi k léčbě nádorových onemocnění.

V čem je fígl?

Pravidelná konzumace houby Reischi postupně očišťuje organismus a vyrovnává i další negativní vlivy, které kromě kávy organismus překyselují, jako jsou stres, nevyvážená strava a nezdravý životní styl.

Proč Reishi a káva?

Reishi, jako zásadotvorný prvek, přirozeně vyrovnává překyselující účinky kávy, a tím zabraňuje překyselení organismu a následným jeho projevům. Spojení kávy s drcenou houbou Reishi zabraňuje dehydrataci organismu, a tím i následnému vyplavování živin z těla. Houba Reishi prospívá vašemu tělu na všech zdravotních úrovních a společně s kvalitní 100% arabicou zbystří vaše smysly a povzbudí vás ve chvílích únavy.

Po vypití šálku uspokojíte svou chuť po kávě a zároveň pomáháte detoxikovat své tělo a odstraňovat nežádoucí látky v něm nashromážděné. Kýžené povzbuzení je plynulé, ne jako u samotné kávy, kdy po několika hodinách tělo zaznamená silný energetický propad. Příjemnou změnu pocítíte už po prvním ochutnání: nebudete puzeni ihned po vypití jít na toaletu. Detoxikační a ozdravné účinky jsou prokazatelně pozorovány už po prvním měsíci popíjení kávy s příměsí houby Reishi.

Více info o zdravé kávě: Káva s REISHI

Sdílejte se svými přáteli...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone