Sdílejte se svými přáteli...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Vynikající bramborový salát, který se obejde bez majolky a díky jeho cibulové chuti mu neodolá ani zapřisáhlý odpůrce zdravého stravování! Je vhodný jak k řízečkům, ke kaprovi nebo jen tak za studena.

Suroviny:

2 díly brambor

1 díl cibule

salátová zálivka

Brambory ve slupce uvaříme do měkka a po vychladnutí oloupeme. Nakrájíme na půlplátky či větší kostičky. Cibuli očistíme a nakrájíme na tenké půlměsíčky. Obojí lehce promícháme .

TIP: Aby se nepoškodily křehké plátky brambor, rozdělte si jednotlivé vrstvy cibule předem a následně lehce vmíchejte rukou!

Bramborovo-cibulovou směs zalijeme salátovou zálivkou. Rozhodně jí nešetřete, brambory hodně vody pojmou a salát musí být hedvábně vláčný. Nechápe přes noc odležet v ledničce.

TIP: Vzhledem k velkému množství cibule není ve chvílích po jeho pozření doporučeno líbání!

Sdílejte se svými přáteli...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone